Journalist-tips

Svensk TV-journalism


skrivet den 28 dec av Admin, klockan:08:44
När det gäller svensk TV så måste jag säga att SVT är min favorit. De har så många program som jag verkligen tycker om och inte så mycket av såpor och annat som jag faktiskt inte brukar följa och så vidare. När det gäller de journalistiska programmen så har jag några stycken som jag alltid brukar följa. Det är bland annat Korrespondenterna, Uppdrag granskning samt Dokument utifrån. Dokument inifrån är också bra men eftersom jag över lag är mer intresserad av utrikes nyheter så skriver jag här främst om Dokument utifrån. Jag saknar att se de här programmen nu när jag inte längre bor i Sverige men jag har hittat en sida på internet där man kan få tillgång till de flesta program som sänds på svensk TV. Det är en jättebra sida och där kan jag se alla dessa program men inte exakt då de sänds  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt